Fryslan2.nl

Leeuwarden Friesland

112 Fryslan Friesland
Dag en nacht op pad 112 informatie fryslan

058 Winkels Leeuwarden
Het platform voor winkelend Leeuwarden, Koop lokaal via 058 .nl en help de Leeuwarder ondernemers. Afhalen, Bezorgen, Click & Collect. 058 .nl

Autogarage Bourguignon Leeuwarden
Volkswagen, VW, Audi, Seat, Skoda, VW bedrijfswagen, Private Lease, Auto verzekering, Auto Lease, Auro verhuur, Auto schade

Benb De Hedera Leeuwarden
Centrum, parkeren, 5 kamers 1e verdieping

BenB Aan De Gracht Leeuwarden
Centrum,

BenB De Roos Leeuwarden
Centrum, dichtbij WTC Expo, gratis parkeren op de oprit.

BenB Hus Leeuwarden
Bescheiden kamer, modern ingericht, klein balkon, een badkamer,wc, TV, Wifi, mini keuken, 10 minuten loopafstand van de binnenstad, op 5 minuten loopafstand gratis parkeren.

Benb Alddiel Leeuwarden
Bij Groene Ster, 2 kamers,

De friesland Zorgverzekering Friesland
De friesland Zorgverzekering, Reisverzekering, Vergoedingen, Zorgwijzer

Radio-tv Omrop Fryslan Leeuwarden
Omroep TV en radio, Nieuws uit friesland

Fries verzets museum Leeuwarden Friesland
Het Fries Verzetsmuseum vertelt verhalen. Verhalen die raken, confronteren en aan het denken zetten. Over mensen die moeilijke keuzes moesten maken in een bijzondere tijd. In de tentoonstelling ervaart u hoe de Tweede Wereldoorlog in Friesland werd en wordt beleefd. 

Friese Elstedentocht Leeuwarden
De Elfstedentocht op de schaats is de eerste en daarmee de oudste tocht langs de elf steden van Fryslân. Daarnaast is het schaatsen van ruim 200 kilometer door het Friese landschap, letterlijk in weer en wind, zeker ook heroïsch. Of het nu is als deelnemer aan de wedstrijd of aan de toertocht, het is bewonderenswaardig!

Fries museum Leeuwarden Friesland
Het Fries Museum is een dynamisch museum in het hart van de bruisende stad Leeuwarden. Stap binnen in het moderne gebouw en laat je inspireren door je favoriete verhalen of kunstwerk. Het zwaard van Grutte Pier, een romantisch schilderij van de wereldberoemde Sir Lawrence Alma-Tadema, het sprookjesachtige landschap van Gerrit Benner, Of toch het avontuurlijke leven van Mata Hari.

Friese stempels en stickers Leeuwarden Friesland
Stimpelje, kaartsjes meitsje en scrapbooken dochst dochs it leafste yn dyn memmetaal? Stempelen, kaarten maken en scrapbooken doe je toch het liefste in je moederstaal? .

Gemeente Leeuwarden
Gemeentelijke website

Post-Plaza Hotel & Grand Cafe Leeuwarden
Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden.

WestCord WTC Leeuwarden
WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum van Leeuwarden. Het hotel beschikt over 143 luxe en comfortabele designkamers, waaronder 11 ruime appartementen en een prachtige bruidssuite. Vele kamers zijn voorzien van een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast kun je als gast bij ons gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel.

Natuur Museum Leeuwarden Friesland
Van de kleinste bij tot het enorme skelet van een potvis: in het Natuurmuseum Fryslân ontdek je van alles over de natuur. Steeds wisselende tentoonstellingen en een uitgebreid programma met diverse activiteiten zorgen ervoor dat er altijd iets nieuws te beleven is.

Schilderwerken Leeuwarden Friesland
Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Hout(rot) reparatie, Glasvezel/ Reno vlies behang, Behangwerk, Onderhoud, Renovatie

Stichting de Fryske molen Leeuwarden Friesland
Parels in het Friese landschap!
Stichting De Fryske Mole onderhoudt al bijna 50 jaar de 42 eigen monumentale molens. Ook zetten wij ons in voor ondersteuning van behoud van alle molens in Fryslân en voor het molenaarsambacht (Unesco Werelderfgoed)

Supermarkt EkoPlaza Leeuwarden Friesland
Ekoplaza staat voor biologisch. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologische gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. 

Overlijdensberichten Mensenlinq Friesland
Overlijdensberichten Mensenlinq Overleden, Friesland

Provincie Fryslan Friesland Leeuwarden

Fryslanwerkt Uitzendburo Friesland
Samen ondersteunen wij werkgevers bij het inclusief ondernemen. Werkzoekenden met een uitkering die graag willen werken helpen wij aan een baan bij werkgevers. Denk aan jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders. Wij geloven in een Uarbeidsmarkt waar voor iedereen een passende plek is.

Hotel-Leeuwarden Friesland
VEEL MEER DAN EEN HOTEL, Centraal gelegen in het prachtige en natuurlijke Friesland. Kom genieten van de rust en natuur, 117 royale kamers en luxe suites. Slapen in het beste bed van de stad! restaurant-x-large, Een stijlvol à la carte restaurant, Multifunctionele zalen. De ideale locatie voor Live Cooking, events en bijeenkomsten, wellness, fitness ruimte. Naast het hotel hebben we ook nog 6 luxe boerderijwoningen.

Wikipedia Friesland
Wikipedia Friesland

WTC Expo evenementenhal Leeuwarden Friesland
WTC Leeuwarden of WTC Expo is het grootste evenementen- en beurscomplex van Friesland en een van de grotere van Nederland. Van oudsher is het een veemarkt, maar thans is het de locatie van veelnationale exposities, beurzen, congressen en andere grootschalige.

Ziekenhuis MCL Leeuwarden Friesland
Medisch Centrum Leeuwarden organiseert jaarlijks veel informatie- en/of voorlichtingsbijeenkomsten.

Link toevoegen

Leeuwarden, Liwwadden, Leewadden, Ljouwert

nach oben