Fryslan2.nl

Sanjessafari speelpark Veenwouden Friesland

Sanjessafari speelpark Veenwouden
In onze dierentuin is het een echte beestenboel. Vogels, pony's, stokstaartjes, geitjes, neusberen… ze zijn overal om je heen. Zie je hoe het stokstaartje een kuil graaft? En hoor je hoe de papegaaien druk met elkaar aan het praten zijn? De kameel loopt rustig nog een rondje, die trekt zich niets aan van al dat kabaal. Als je wilt mag je hem aaien, dat vindt hij hartstikke fijn.

Indoor : De indoor speeltuin is een overdekt speelparadijs. Zo kan je zelfs spelen wanneer het sneeuwt, stormt of regent. Zo'n speeltuin heb je nog nooit gezien! Kom griezelen in de griezel-apenkooi als je durft, of ga aan boord van het Piratenschip en blaas grote wolken met ballen over het dek. Een reisje naar de ruimte maken? Klim en klauter dan in de raket, en tel gespannen af tot het moment van lancering: 10, 9, 8…. Maar dat is nog niet alles. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je

Outdoor: Van boten, tot auto's en een trein: het speelpark van Sanjes Safari heeft het allemaal! Een buiten speelpark speciaal voor zowel ouders als kinderen! Of je nu het liefst alles vanuit de lucht of vanaf de grond bekijkt: de keuze is aan jou. Misschien klauter je naar het hoogste punt van de klimtoren en waan je je een Middeleeuwse ridder of prinses. Of je fietst naar de wolken in de (trap)helikopters en bouwt een zandkasteel zo groot dat je er bijna in kunt wonen. Kan jij de hele provincie Friesland zien? .

Link toevoegen

kinderen, uitje, parken, spelen, speel, speelparadijs, fryslan, friesland, Veenwouden, Feanwalden, dantumadiel

nach oben